Lid worden

Passie voor uw werk & leven

Maak deel uit van de Vlaamse Kracht

NOVV is er voor iedereen, voor jong en oud, voor mannen en vrouwen, voor alle denkbare beroepen en ook voor gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden.

Wij zijn een constructieve vakbond die altijd probeert de problemen van zijn leden op te lossen. Meningsverschillen en conflicten willen wij zoveel mogelijk oplossen door constructief te onderhandelen vanuit een krachtige, duidelijke en onafhankelijke positie.

Via je NOVV lidmaatschap win je gemoedsrust, doe je een beroep op onze professionele bijstand, put je uit onze uitgebreide kennisbron en krijg je persoonlijk advies en concrete ondersteuning. En dát voor slechts 33 cent per dag, of 10 euro per maand. Door de lage contributie is onze vakbond betaalbaar voor eenieder en zo moet dat ook! Bereken zelf wat u maandelijks NETTO bespaart! Nog niet overtuigd? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of militanten.

Jij bent de kracht van Vlaanderen, met jouw steun kunnen we SAMEN Vlaanderen een betere toekomst geven!

Ben je op een gepensioneerde jonge leeftijd gekomen? Dan kan je op eenvoudig verzoek de keuze maken voor een verminderde jaarlijkse bijdrage van 25 euro. (2 euro per maand plus 1 euro voor de solidariteitskas)

Voordelen

Het NOVV deelt de passie voor uw werk en leven. Het is de vakbond die ervoor wil zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Meld je nu aan en profiteer van de voordelen.

 

Deskundige bijstand

Professioneel advies en ondersteuning

Persoonlijke coach

Juridisch advies

Kortingen en ledenvoordelen

Uitleendienst

NOVV Trakteert

Wordt nu lid van NOVV en steun zo de Horeca, cultuur of evenementen sector met 20 euro cash back*

*Voorwaarden na twee maanden betalend lid bezorg je NOVV uw uitgaven van minstens 20 euro besteed in de Horeca, cultuur of evenementen sector en wij betalen 20 euro cash back terug op uw opgegeven rekeningnummer van de domiciliëring

Lid worden

Word vandaag nog lid van NOVV voor slechts 10 euro per maand en geniet onmiddellijk van onze uitgebreide diensten en ledenvoordelen.

Online lid worden Lid worden (PDF) Stuur mij alle documenten op Mandaat

Militant worden

Wil je van dichtbij deel uitmaken van de Vlaamse Kracht? Dagelijks opkomen voor de rechten van je collega‘s? Samen met andere militanten wordt je de stuwende kracht van onze vakbond.

Word nu militant

NOVV